perjantai 28. lokakuuta 2016

Halloween 2016

Huuuurjan jännää Halloweenia!

Tänään vietimme hieman Halloweenia. Lapset saivat pukeutua naamiaisasuun, söimme hassuja ruokia, touhusimme sisällä aamupäivän ja kuuntelimme hurjan jännittävää musiikkia. Olin edellisenä iltana koristellut kotia Halloween-teemaan sopivaksi. Oli hämähäkkejä, kurpitsoja, lepakko- ja kurpitsaviirit, Halloween-ilmapalloja ja riemua aiheuttaneet discovalot.

Lapsille tulostin värityskuvia. Nämä lapset eivät ole mitään pöytähomma-faneja. Eivät ainakaan pitkien pöytähommien suhteen. Värityskuviin saatiin vähän ensimmäistä väriä, niin jo huudettiin "valmis!" vaikka ensin ei meinattu malttaa odottaa, että saatiin alusta pöytään ja hommat käyntiin.

Lisäksi muovailimme muovailuvahoilla. Tätä jaksettiinkin sitten vähän pidempään. Rakensimme autoja (yllätys), lintuja sekä kissoja. Ensimmäistä kertaa kiinnosti muovailumuotitkin. Niillä painettiin erilaisia kuvioita ja niillä kuvioilla  sitten leikittiin. Tämän hetkinen muovailuvahani on ostettu Lidlistä eikä se ole kummoista. Tuntuu helposti kuivuvan ja murenevan.

Eniten leikittiin autoilla. Voi autot. Olen yrittänyt, niin kuin tänäänkin yritin, tarjota vaikka mitä muita leluja leikittäväksi, mutta ei. Autot. Niillä vaan leikittäis. Eikä siinä mitään, jos autot kiinnostaa niin tottakai niillä saa leikkiä. Taitaa vaan tämä hoitotäti kaivata välillä muita leikkejä. :D Autoilla saadaan kyllä jo kivoja leikkejä aikaiseksi. Löysin vihdoin kirpparilta autotalonkin, joka toi vain uutta potkua autoleikkeihin.

Parasta taisi olla herkkukipot; popparia, suolatikkuja, rusinoita ja maissinaksuja. Kaikille oli jotain naposteltavaa, mutta kukaan ei tykännyt kaikista.  Vähän mietitytti kuinka maistuu lounas tuollaisten herkkujen jälkeen, mutta hyvin upposi hot dogit. Taisi olla vähän erikoisempi ruoka niin senkin vuoksi maistui.

Koska emme lähteneet ulkoilemaan ollenkaan, niin kävimme happihyppelyllä parvekkeella pariin otteeseen ja sekö vasta fantsua olikin. Se hymyn leveys oli aika uskomaton kun sanoin, että saatte mennä hyppimään parvekkeelle hetkeksi. Ei tarvinnut sanoa kahdesti.

Päivä oli hassun hauska ainakin näin hoitajan silmin. Ehkä ensi vuonna nuo isommat lapset ymmärtävät jo paremmin Halloweenin päälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti