maanantai 26. lokakuuta 2015

Askartelu: Halloween lepakko

HALLOWEEN LEPAKKO

Tekijät:
1v ja 1v9kk

Välineet: Myrkyttömiä sormivärejä, mustaa pahvia, paperista leikatut lepakot, suojavarusteet ja suoja-alusta isommalle tekijälle.


Idea: Maalarin teipillä kiinnitetään lepakko mustaan pahviin. Sormenjäljillä täytetään pahvi lepakon ympäriltä, jolloin ainut musta alue, mikä pahviin jää on lepakon muotoinen. 

Esivalmistelut: Lepakon piirtäminen ja leikkaaminen. Mustan pahvin leikkaaminen tarvittavaan kokoon. Lepakko maalarinteipillä kiinni pahviin ja pahvi maalarinteipillä kiinni suoja-alustaan/syöttikseen. 

Toteutus: Kun laskin Pikku-Papun syöttikseen, ei mennyt kuin sekunti ja lepakko revittiin ensimmäisen kerran irti pahvista. Vasta kun sormi kastettiin sormiväriin sai lepakko rauhansa. 1veen mielestä oli kivempi levitellä sormiväriä omaan naamaan, syöttötuoliin ja minuun kuin itse työhön, mutta lopulta Koti-Papua seuraamalla alkoi väriä tarttua pahviinkin. Mallioppiminen on hieno asia! 


1v9kk ymmärsi yskän heti kun olin ensimmäisen kerran näyttänyt kuinka sormenpäällä tehdään pilkkuja pahviin. Innostusta lisäsi ääniefekti "pam!" jokaisen sormenjäljen kohdalla. Toki sormiväriä leviteltiinkin, ettei työ pelkistä sormenjäljistä täyttynyt, mutta eipä se mitään haitannut.

Ensi kerralla: Paremmat sormivärit mustalle pahville. Nämä sinooperin myrkyttömät sormivärit eivät oikein erottunut mustasta pahvista. Koostumus oli vanukkainen kun normaaleissa sormiväreissä se on mielestäni enemmä jugurttimainen. 



Lopputulos: Hauskat Halloween lepakot. Valkoiset lepakot sai niin kivan syksyiset värit nahkaansa, että nekin päätyivät seinälle.

1v
1v9kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti