sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ryhmä koossa

Marraskuun alussa saimme ryhmän vihdoinkin kokonaiseksi. Tai niin kokonaiseksi, mitä minä sen halusin olevan; Pikku-Papu, Iso-Papu, Koti-Papu ja minä. Meillä on ollut hieman hangoitteleva alku poissaolojen ja hoitopaikan kiinniolon vuoksi. Olemme kuitenkin olleet koko porukalla jo kasassa ja hyvän ensivaikutelman olen saanut ryhmästämme.

Aamupuuro ja pikku kakkonen

Isompia poikia on kiinnostanut autot. Välillä on jopa ollut yhteistä leikkiä niiden kanssa. Toinen ajaa auton penkin päälle ja toinen laskettaa sen alas. Pienin on lähinnä syönyt niitä autoja isompia seuratessa. 

Törmäys


Riviin järjesty!

Kerkesimme tekemään viime viikolla Ison-Papun kanssa isänpäivälahjan, muilta osin, mutta valokuva kehyksestä jäi puuttumaan. Nyt jäi perheen isin tehtäväksi valita kehykseensä oma lempikuva.

"Tämä valkoinen pallohan kuului maalata, eikö?"

Oli kiva nähdä kuinka näiltä pojilta tuo maalaus-puoli luonnistuu. Pienintä tosiaan kiinnosti eniten sutien syöminen, mutta isommat jaksoivat vähän maalaillakkin. Kaikista kiehtovinta pojista oli kuitenkin maalien valinta paketista, jossa vaihtoehtoja oli yli 10kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti