perjantai 9. lokakuuta 2015

Ruokana: Parsakaali-raejuustonapit


Parsakaali-raejuustonapit

4dl parsakaalia (tuoretta tai pakasteesta)
2 isoa kananmunaa
1 sipuli
1dl juustoraastetta 
~0,5dl raejuustoa
0,5dl korppujauhoja
2 tl persiljaa 
1tl suolaa
1tl pippuria


1. Keitä parsakaali ja silppua pieneksi. 
2. Silppua sipuli pieneksi ja lisää parsakaalin joukkoon. 
3. Sekoita joukkoon kananmunat. Sekoita hyvin. 
4. Lisää juustoraaste ja raejuusto. 
5. Lisää korppujauhoja niin ettei "taikina" ole liian kosteaa, jotta napit saa muotoiltua, mutta ei luin kuivaksikaan, jotta napit pitävät muotonsa. 
5. Lisää mausteet. 
6. Paista 200 asteessa kunnes napit saavat väriä. ~10-15min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti