torstai 28. tammikuuta 2016

Suomen kelit ovat todella vaihtelevia


Jos jotain hyvää pitää löytää kerrostalossa asumisesta niin se, että pääsemme reenaamaan rappusissa kulkemista. Pojat ovatkin oppineet kulkemaan rappusia hienosti seisten, mutta välillä menevät alaspäin pepulteen. Koti- ja Iso-Papu pitää hienosti kaiteesta kiinni. Pikku-Papun kanssa vielä reenaillaan vähän enemmän.


Iltapäivällä kun meitä on yleensä vain minä ja kaksi vanhinta lasta, niin nappaamme mukaan vähän enemmän tavaraa kuin aamupäivällä, jolloin mukana on myös vaunut. On välillä hankala lähteä viemään kaikkia tavaroita takaisin sisälle, jos jompi kumpi tai molemmat isommista päättää ettei enää vedäkään pulkkaa tai työnnä kärryjä takaisinpäin mentäessä.



Ja vaikka meillä on ties mitä lelua ja kimpsua sekä kampsua mukana, niin yleensä touhut ovat kaikkea muuta paisti niillä touhuamista. Ykkös juttu tällä hetkellä on pihan kiikku-Hepan syöttäminen sekä liukumäellä leikittävä kukkuu-leikki. Ja nyt kun kelit ovat näin vetisiä niin tietenkin vesileikit. Ja jestas olemme olleet märkiä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti